top of page

OVER ONS

Photo-7-Dr.jpg

Dokter Marian Van Laere

Radioloog

Dokter Marian Van Laere studeerde in 1984 af als arts aan de Universiteit van Antwerpen en koos daarna voor een specialisatie in medische beeldvorming. Ze specialiseerde zich hierin aan het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen en behaalde haar diploma in 1988.

In de praktijk kan u terecht voor algemene radiologie en echografie, mammografie en botdichtheidsmetingen. Dr. Van Laere is gespecialiseerd in mammografie en echografie, musculoskeletale echografie, interventies onder echografie en duplex bloedvaten.

Sinds 2001 is het onderzoekscentrum erkend als screeningscentrum voor mammografie, de arts heeft ook een erkenning als tweede en derde lezer.

Dokter Van Laere wenst op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in haar beroep en is daarom lid van de 'Belgische Vereniging voor Senologie (BVS)', la 'Société Française de Radiologie (SFR)' en the 'Radiological Society of North America (RSNA).'

Dokter Carmen Cruz-Conde

Radioloog

Dokter Carmen Cruz-Conde behaalde haar diploma van arts aan de Universiteit Complutense van Madrid in 2016. Vervolgens specialiseerde zij zich in de medische beeldvorming. Zij genoot
haar opleiding in het Universitair Ziekenhuis Doce de Octubre in Madrid en behaalde haar diploma in 2021.


Na haar opleiding heeft zij zich gedurdende en jaar gespecialiseerd in borstradiologie en abdominale radiologie in het Universitair Ziekenhuis Rey Juan Carlos in Madrid.


In 2022 volgde dr. Cruz-Conde haar man naar Belgie en sinds juli 2022 werkt zij deeltijds in de privaatpraktijken van Temse en Willebroek.


Bij Dr. Cruz-Conde kan men terecht voor algemene radiologie en echografie, mammografie en botdensiteitsmetingen. Zij is gespecialiseerd in musculoskeletale radiologie, mammografie en infiltraties onder echografie.
 

Dr. Cruz-Conde is erkend eerste lezer in het Vlaamse Screeningsprogramma naar borstkanker.

image0 (1).jpeg
bottom of page